Activiteiten

Wegenbouw en Beton- en Waterbouw, onze core business. Daarmee beheersen we het hele bouwproces. Van het eerste initiatief (ontwerp) tot en met structureel onderhoud. Verschillende units, met elk een eigen werkgebied, maar met één gezamenlijk doel. We werken samen aan infrastructurele oplossingen.

Wegenbouw
Wij maken transport mogelijk. Zo simpel is het. We vinden gedurfde oplossingen voor complexe vraagstellingen. Met een beetje nuchterheid, flink wat kennis van de markt en een actuele kijk op infrastructuur beantwoorden we elke vraag. Onze wegenbouwactiviteiten vinden plaats in de oostelijke helft van Nederland. De drie rayons zijn geografisch zo verspreid dat wij beschikken over rayon Noord, Oost en Zuidoost. Wij willen dicht bij onze klanten zitten, zodat wij snel en efficient kunnen inspelen op allerlei marktvragen. Onze medewerkers komen veelal uit de desbetreffende regio's en beschikken over veel lokale kennis.

Beton- en Waterbouw
Soepel transport over rails, water en de weg vormt de basis voor onze economische groei. Wij bouwen de kunstwerken die dit transport mogelijk maken. We zeggen kunstwerken, want ze zijn allemaal uniek. Creatief maatwerk. Soms technische hoogstandjes, soms simpel, maar altijd met oog voor detail en passend in de omgeving. Bruggen, viaducten, tunnels, parkeergarages, kademuren en geluidsschermen: de kunstwerken van Reef Infra.  Reef Infra voert al vanaf de jaren '80 beton- en waterbouwprojecten uit voor opdrachtgevers in het Noordoosten van Nederland.

Geïntegreerde projecten
Nederland vraagt om slimme oplossingen op het gebied van infrastructuur. Steeds vaker werken we aan complexe, geïntegreerde projecten. Zelfstandig, of in samenwerking met Strukton Civiel. Professionele projectteams overleggen, ontwerpen, plannen en kijken of het nóg optimaler, efficiënter of omgevingsvriendelijker kan. Onze collega’s van Wegenbouw en Beton- en Waterbouw nemen vervolgens de uitvoering voor hun rekening. Samen met onze ontwerpers zoeken we naar duurzame en onderhoudsarme civieltechnische constructies. Dit geldt voor zowel civiele kunstwerken als voor wegenonderhoud. Samen met kundige partners kijken we naar duurzame oplossingen. Nu én in de toekomst! 

Reef Infra - Van Heemstraweg Druten(2)
GroeneLoper carousel (3)
Assen news widget