Nieuws

Eerste 100% elektrische auto

26 november 2014

Woensdag 26 november onthulde Reef Infra haar eerste 100% elektrische auto. De elektrische auto, een Nissan e-NV200, is aangeschaft door Reef Infra rayon Oost ten behoeve van het Eenhedenbestek in Almelo. Chauffeur Henk de Vries vanuit stichting Infra-Werkt heeft vandaag de sleutels in ontvangst mogen nemen.

Nissan e-NV200
De Nissan e-NV200 rijdt 100% procent elektrisch. Het kantoor aan de Beatrix de Rijksweg in Almelo, de thuisbasis van de auto, wordt ook voorzien van een laadpaal waarmee de auto snel en groen kan worden opgeladen. Zo dragen we bij aan een betere luchtkwaliteit en maken we duurzame mobiliteit zichtbaar.

Social Return On Investment
Henk de Vries, woonachtig in Almelo, werkt vanuit stichting Infra-Werkt voor Reef Infra. Infra-Werkt zorgt dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer aan het werk kunnen in de GWW-sector. Reef Infra geeft invulling aan een duurzame en praktische inzet van SROI.

Overhandiging autoReef Infra: Henk de Vries en Johan ter Horst, gemeente Almelo: Harry Scholten, Ruben de Jong en Rob Bokdam


Eenh
edenbestek Almelo
Reef Infra scoorde hoog op het duurzaamheidsplan ten behoeve van het Eenhedenbestek Almelo. De elektrische auto is een nieuwe maatregel om de CO2-uitstoot te verminderen. Naast de aanschaf van de elektrische auto is het pand in Almelo ook voorzien van zonnepanelen. Dit jaar wekken we 40 procent van het verbruik zelf op. Binnen drie jaar voorzien we het pand van geheel eigen elektriciteitsbehoefte.

IMG_9538De auto is geleverd door Automobielbedrijf Beltman uit Rijssen en is bestickert door Letterpret uit Oldenzaal