Nieuws

SLIM uit de spits

11 juni 2014

De werkzaamheden rondom de kruising Johann de Wittlaan / Voetiuslaan zijn in volle gang. Om meer mensen aan te sporen deze kruising te mijden en een alternatieve route te gebruiken, introduceert SLIM uit de spits (het succesvolle programma dat de bereikbaarheid in de Stadsregio Arnhem- Nijmegen verbetert) samen met de gemeente Arnhem het WK omrijden = doorrijden: een speciale actie waarmee automobilisten kunnen sparen voor een WK BBQ!

Over SLIM uit de spits
SLIM uit de spits draagt bij aan een betere bereikbaarheid van de regio Arnhem - Nijmegen. Iedereen die geregeld in de spits of via een aantal belangrijke knelpunten in de regio reist, kan meedoen. De deelnemers aan SLIM uit de spits ontvangen punten in ruil voor hun bijdrage aan een beter bereikbare regio.

Zo doe je mee:
Download de SLIM App, meld je aan voor het WK omrijden = doorrijden en kies zo vaak als je kunt de alternatieve route, namelijk de Velperweg of de Westervoortsedijk. Gebruik tijdens de spits de omleiding minimaal 2x per week en ontvang een bonus van 500 punten. Zo spaar je al binnen vier weken de voetbal-bbq bij elkaar. Als je jouw bonuspunten voor iets anders in de SLIM uit de spits-webshop wilt inruilen, is dat natuurlijk ook altijd mogelijk.

Deze actie loopt tot 12 juli. Zie www.slimuitdespits.nl

ARS-banner-2-WK-Arnhem


Voor meer informatie over project LARGAS, klik hier.