Nieuws

Vakwedstrijd Straatmaken

14 januari 2016

Onze collega Freek Drees is al jaren leermeester en werkt nauw met het SOMA College in Harderwijk – de landelijke MBO-vakopleiding voor de infra. Afgelopen week vond de kwalificatiewedstrijd voor het Nederlands kampioenschap plaats. 5 teams van het ROC Ter Aa, ROC Zadkine en het SOMA College namen de strijd tegen elkaar op. Het team van onze collega Freek heeft gewonnen en gaat in maart met nummer 2 en 3 naar het Nederlands Kampioenschap.

soma college 

Opdracht

De ploeg bestaat uit 2 jongens die les hebben aan het SOMA College en tevens aan het werk zijn in de infra-branche. De opdracht bestond uit het uitzetten, bestraten en afwerken van een drempel en zebrapad in de kleuren van het SOMA College. Het resultaat van de bestrating zag eruit zoals het  zich hoort. Het team is beoordeeld op vaardigheden, houding, veiligheid en vakkennis en kreeg 531 punten van de jury en behaalde daarmee de titel ‘excellent geslaagd’.

Reef Infra is trots op dit behaalde resultaat en wenst het team en Freek veel succes tijdens het Nederlands Kampioenschap in de RAI in Amsterdam.

Organisatie: Skills heroes