Nieuws

Sponsoring SOMA College

26 april 2017

Het SOMA College in Harderwijk, de landelijke MBO-vakopleiding voor de infra, zorgt ervoor dat GWW-projecten geen geheimen meer kennen. Elk schooljaar, in de winterperiode start de 2-jarige opleiding tot (allround) vakman GWW. Naast 2 dagen school, gaat men de overige dagen in de praktijk aan de slag.

Sponsoring bebording SOMA college 

Freek Drees een van onze medewerkers is al jaren leermeester en werkt nauw samen met het SOMA College. Zo geeft Freek les, begeleidt hij leerlingen en gaat mee naar straatmakerswedstrijden, alwaar hij al meerdere malen met zijn deelnemers in de finale heeft gestaan.

Ook dit jaar zijn er staatmakerswedstrijden gehouden in Mierlo van 19 t/m 21 april 2017. Freek is met zijn team eerste van Nederland geworden en gaat met zijn team een ronde verder. Een super prestatie!

Sponsoring verkeersmaterialen

In de opleiding komen de deelnemers van de winterscholing in aanraking met de richtlijnen van Werk in Uitvoering 96b.
Ze moeten een verkeersafzetting kunnen plaatsen en onderhouden volgens dit principe.

Omdat Reef Infra en Van Rens, zusterbedrijven binnen het Strukton concern, het belang delen dat de deelnemers met de nieuwste materialen werken, wilden we deze materialen graag schenken aan het SOMA College.Uiteraard zijn wij blij met deze samenwerking.