Nieuws

Twenterun 2017 een succes!

22 mei 2017

Medewerkers van Reef Infra hebben deelgenomen aan de Twenterun (een 24-uurs estafetteloop) voor het goede doel: Kans voor een Kind. Het evenement is georganiseerd door de leerlingen van ROC Almelo en Hengelo.

IMG_2848 

€17824,31. Dat is het bedrag dat de deelnemers van Twenterun 2017 samen bijeen hebben gebracht voor het goede doel: Kans voor een Kind. Alle deelnemende ploegen, maar ook de begeleidende motorrijders, overhandigden een check aan Joke Mengerink, voorzitter van de stichting Kans voor een Kind. Die was erg verheugd met de bijdrage en bedankte namens alle kinderen die dankzij deze geweldige inspanning een hartenwens in vervulling kunnen zien gaan.

Reef Infra wil ook haar partners bedanken voor hun bijdrage. Gezamenlijk hebben wij €2.416,- bijeen gebracht. 
Nijkamp transport, Gebr. Poppink Reutum, Stadsbleek Oldenzaal, W.B. van der Donk & Zn., Ooms Construction, Groote Infra, Bartels Asfalt & Verhuur, AVN De Asfaltverwerkers, Effect personeelsdiensten, Wegenbouw Lansink, Harry Beltman Infradiensten, Assurantiekantoor Wormgoor, Groothuis Handel, Twenteklinker, Nijhuis Taxibedrijf, Koninklijke Sjouke Dijkstra, Buurman expert in facilitair, B v.d. Bosch Beton, Bakkerij Olde Keizer by Frans en Fabri.