Nieuws

Lopen en fietsen voor het goede doel

28 mei 2018

Medewerkers van Reef Infra hebben deelgenomen aan de Twenterun (een 24-uurs estafetteloop) voor het goede doel: Kans voor een Kind. Het evenement is georganiseerd door de leerlingen van ROC Almelo en Hengelo.

20180526_Twenterun (5) 

€14.140,01. Dat is het bedrag dat de deelnemers van Twenterun 2018 samen bijeen hebben gebracht voor het goede doel: Kans voor een Kind. Alle deelnemende ploegen, maar ook de begeleidende motorrijders, overhandigden een check aan de voorzitter van de stichting Kans voor een Kind. Die was erg verheugd met de bijdrage en bedankte namens alle kinderen die dankzij deze geweldige inspanning een hartenwens in vervulling kunnen zien gaan.

 

Reef Infra wil ook haar partners bedanken voor hun bijdrage. Gezamenlijk hebben wij €3.333,- bijeen gebracht. 
Genap, Ten Cate, Intersafe Groeneveld, Gebr. Poppink, Koop Bronbemaling, Molhoek-CCT, Multividuals, Sterk, Nijkamp transport, Grootgroener, Donkergroen, Wienerberger, Ko Hartog Elektrotechniek, Van Rens mobiliteit, Aduco, Effect Uitzendbureau, Clafis, Groothuis handel-Twenteklinker, Van de Bosch Beton, Jabe, Bakkerij Olde Keizer by Karel, Voskamp, Fabri print.