Nieuws

Open dag Technology Base 16 september 2018

04 september 2018

Op 16 september 2018 tussen 11:00 en 17:00 uur zijn de hekken van de Technology Base geopend! Hier mag je normaal niet komen. Maar: op 16 september wél!

opendagvliegveld 

De Open Dag is voor jong en oud. Ontmoet bedrijven die werken aan innovaties en techniek en die nieuwe materialen testen en ontwikkelen. Want nieuwe lichtgewicht materialen hebben de toekomst! Ze worden bijvoorbeeld toegepast in vliegtuigen, auto’s en gebouwen. Ook wij mogen ons presenteren op deze open dag. Reef Infra, Rouwmaat (Rokramix) en v.d. Bosch Beton hebben de nieuwe innovatieve cementloze rotonde in de N737 aangelegd, ook wel de toegangspoort van het terrein. Kom meer te weten over deze toepassing, duik in de wereld van innovaties in de infrastructuur en denk met ons mee.

Wat is er nog meer te zien?

Op Twente Safety Campus geeft Brandweer Twente allerlei demonstraties en leer en ervaar je alles over veiligheid. Kruip in de huid van de brandweer en kom alles te weten over innovatie bij brandbestrijding. Je kan demonstraties bezoeken, drones bekijken en zelf van alles bekijken en doen. Maar dat niet alleen: er is ook nog een vliegshow op Twente Airport!

Bestel je tickets vandaag nog op de website Meetthefuture.nu!