Over ons

Reef Infra werkt samen met haar klanten aan toekomstige mobiliteitsoplossingen en heeft circa 170 enthousiaste professionals in dienst. Het bedrijf bestaat uit een tweetal disciplines, Wegenbouw en Beton- en Waterbouw en we werken vanuit onze vestigingen in Groningen, Oldenzaal en Wijchen.

Missie

Reef Infra, onderdeel van Strukton, realiseert in Noord en Oost Nederland slimme oplossingen voor de infrastructuur. Met onze regionale teams van enthousiaste vakmensen spelen we in op de behoeften van de gebruiker, zowel in kleine, grote als integrale projecten. Wij zoeken verbinding met de klant en krijgen energie om zijn vraag - hoe complex ook - te vertalen in een passende oplossing.

Visie

In 2020 zijn wij een warm, vertrouwd en regionaal betrokken infrabedrijf, waar onze medewerkers met plezier werken en onze klant ons graag als partner ziet. Wij staan voor duurzame samenwerking met rendement voor alle betrokken partijen. Wij spelen in op marktveranderingen en onderscheiden ons door innovatieve oplossingen met een maatschappelijke impact.

Onderdeel Strukton Civiel

Vanaf 2006 maken we onderdeel uit van Strukton Civiel. Het hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht en zij ontwikkelen, realiseren en beheren grootschalige infraprojecten. Dit doen ze vanaf de eerste planfase tot en met de uiteindelijke exploitatie. Naast totaaloplossingen in iedere fase van de bouwketen leveren ze maatwerk tot in detail. Ongeacht de eisen. Kortom, een full service infra-provider met innovatiedrang, gevoel voor samenwerking én teamspirit die wezenlijk anders is dan anderen.

Hoofdkantoor image widget