Activiteiten

Wegenbouw en Beton- en Waterbouw, onze core business. Daarmee beheersen we het hele bouwproces. Van het eerste initiatief (ontwerp) tot en met structureel onderhoud. Verschillende units, met elk een eigen werkgebied, maar met één gezamenlijk doel. We werken samen aan infrastructurele oplossingen. Zelfstandig, of in samenwerking met onze zusterbedrijven binnen Strukton Civiel.

Wegenbouw
Wij maken transport mogelijk. Zo simpel is het. We vinden gedurfde oplossingen voor complexe vraagstellingen. Met een beetje nuchterheid, flink wat kennis van de markt en een actuele kijk op infrastructuur beantwoorden we elke vraag. Onze wegenbouwactiviteiten vinden plaats in de oostelijke helft van Nederland. De drie rayons zijn geografisch zo verspreid dat wij beschikken over rayon Noord(locatie Groningen), Oost(locatie Oldenzaal) en Zuidoost(locatie Wijchen). Wij willen dicht bij onze klanten zitten, zodat wij snel en efficient kunnen inspelen op allerlei marktvragen. Onze medewerkers komen veelal uit de desbetreffende regio's en beschikken over veel lokale kennis.

Beton- en Waterbouw
Soepel transport over rails, water en de weg vormt de basis voor onze economische groei. Wij bouwen de kunstwerken die dit transport mogelijk maken. We zeggen kunstwerken, want ze zijn allemaal uniek. Creatief maatwerk. Soms technische hoogstandjes, soms simpel, maar altijd met oog voor detail en passend in de omgeving. Bruggen, viaducten, tunnels, parkeergarages, kademuren en geluidsschermen: de kunstwerken van Reef Infra.  Reef Infra voert al vanaf de jaren '80 beton- en waterbouwprojecten uit.

Reef Infra - Van Heemstraweg Druten(2)
GroeneLoper carousel (3)
Assen news widget