AMMON

AMMON is een industrie-geleid businessdevelopment- en innovatieprogramma van, door en voor de industrie. In dit programma participeert Reef Infra samen met Ten Cate, Wavin, Pentair, VIRO, Twentsche Kabel Holding en andere partners.

Lopende projecten binnen AMMON zijn Smart Road en toepassing composiet in infrastructuur. Hieronder volgt een korte toelichting op bovenstaande projecten.

- Smart Road is een nieuwe generatie infrastructuur voor een duurzame toekomst. Deze generatie wordt in samenwerking met provincie Overijssel en gemeente Haaksbergen ontwikkeld. De combinatie bestaande uit lichtreflecterend asfalt (Reef Infra) samen met een dynamisch openbaar verlichtingsysteem (TKH) maakt onderdeel uit van het Smart Road concept.

- Composiet in infrastructuur betreft het toepassen van full composiet constructies (bruggen, viaducten, etc) in infrastructuur. Voordeel van deze toepassing is onder andere de gewichtsafname en toename van levensduur van deze constructies. Binnen deze ontwikkeling wordt samengewerkt door Ten Cate, VIRO, Jansen Venneboer en Reef Infra.