Elkaar versterken in projecten

Auteur: Henk Nanninga

Geplaatst op: 08 juni 2016

Tags: samenwerking, uitdaging

Henk Nanninga

Henk Nanninga

Bedrijfsleider

Werkzaam bij de Boer & de Groot civiele werken

Henk Nanninga van de Boer & de Groot civiele werken introduceert zijn bedrijf en zijn visie op samenwerking.

Het bedrijf

De Boer & de Groot civiele werken is een familiebedrijf dat werkzaam is in de weg en waterbouw en met name op de grens van land en water. B&G is compleet in vele onderdelen van de waterbouw. Staalconstructie, houtconstructies en betonconstructies behoren tot de specialiteiten. Staalconstructies worden in de eigen staalhal gebouwd. Houtconstructie en betonconstructies worden met eigen mensen gerealiseerd. Verder heeft B&G diverse kraanschepen, werkschepen en pontons om deze werkzaamheden te bouwen. Tot slot heeft B&G ook een ingenieursbureau in de familie om bovengenoemde werkzaamheden te ontwerpen, berekenen en te tekenen.

Samenwerking met Reef Infra

B&G is een goede aanvulling in de werkzaamheden van Reef Infra. Beide partijen beschikken over een specialisme die de andere partij niet heeft. Hierdoor versterk je elkaar. Reef Infra is een gerenommeerde aannemer en B&G sluit hierbij aan.

Wat vindt u belangrijk in een samenwerking?

Open staan voor elkaar zijn werkzaamheden. Samen een project maken met ieder zijn eigen specialiteiten is best een uitdaging. Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Als eerste moet je deze door goed communiceren proberen te voorkomen. Indien dit niet is gelukt, moet je samen zorgen dat e.e.a. wordt hersteld. Je moet 1 gezicht uitstralen richting de klant. 

Wil je meer weten over dit bedrijf?

Klik dan hier.

DSC09639
aanbrengen-damwand-2
desksloven-overzicht1
IMG_0628