Partnership Nijkamp Transport B.V.

Auteur: Richard Nijkamp

Geplaatst op: 15 december 2016

Tags: samenwerking, innovatieve, voorbereiding, tevredenheid

Richard 2016_001_1

Richard Nijkamp

Directeur

Richard Nijkamp is samen met zijn broer Emiel Nijkamp Directeur van Nijkamp Transport B.V.

Richard Nijkamp, mededirecteur van het familiebedrijf Nijkamp Transport B.V. introduceert zijn bedrijf en zijn visie op samenwerking.

Het bedrijf

Sinds 1989 ben ik werkzaam in het familiebedrijf Nijkamp Transport B.V. wat ik samen run met mijn broer Emiel. Met het in 1934 opgerichte bedrijf houden we ons voornamelijk bezig met transport voor de bouw & wegenbouw. We beschikken over een divers wagenpark bestaande uit 6x6 kraan, 8x4 en 8x8 WS, 10x4 en opleggers, uitgerust met boordcomputer. Hierdoor hebben we direct zicht op ons wagenpark. Door de korte lijnen en no-nonsense mentaliteit zijn wij van mening de juiste partner te zijn voor kleine en grote opdrachten, welke wij grotendeels met eigen materieel kunnen uitvoeren.

Samenwerking Reef Infra

Het meeste recente werk dat wij voor Reef Infra hebben mogen uitvoeren was de N348 bij Velp. Dit werk hebben we naar ieders tevredenheid kunnen uitvoeren mede door de goede voorbereiding en besprekingen hierover. De afsluiting op dit werk was in het weekend van week 44, waar werd gestart op zaterdagavond met ongeveer 30 vrachtwagens onder de frees, gevolgd door aanvoer van warm asfalt vanaf 2 asfaltcentrales op grote afstand.

Wij zien Reef Infra als een correcte en innovatieve partner om zaken mee te doen. Door een goede voorbereiding en met de juiste mensen in de uitvoering slagen we er samen in om werken naar ieders tevredenheid uit te voeren.

Wat vindt u belangrijk in een samenwerking?

Samen met een betrouwbare partner, op een correcte manier met een bepaalde gunfactor projecten goed af te kunnen ronden.

Foto Nijkamp_Reef_01
Foto Nijkamp_Reef_02