A1 Bedrijvenpark Deventer

‘Bereikbaarheid’, het sleutelwoord voor A1 Bedrijvenpark Deventer. Een bereikbare A1-locatie waar kwaliteit en energie als puzzelstukjes op hun plek vallen. De zichtlocatie langs de A1 biedt tal van mogelijkheden aan ondernemingen, zowel internationaal als nationaal. In opdracht van ProRail en de gemeente Deventer is Reef Infra verantwoordelijk voor de bouw van de onderdoorgang, zodat het verkeer van de A1 rechtstreeks naar het bedrijventerrein kan rijden.

Opdrachtgever:
ProRail en gemeente Deventer
Locatie:
A1 Deventer
BPA1 project carousel (7)
BPA1 project carousel (6)
BP A1 (3)
BP A1 (2)
BP A1 (1)
BP A1
BPA1 project carousel (1)
BPA1 project carousel (2)
BPA1 project carousel (3)
Starthandeling BPA1 carousel
BPA1 start carousel

Projectinformatie

Werkzaamheden Reef Infra
Tot de scope van ons werk betreft het realiseren van de onderdoorgang. Deze onderdoorgang is 30 meter lang, weegt 1 miljoen kilo en bestaat uit zeven aangesloten delen (tunnelmoten). Waarvan het middelste deel bestaat uit het spoordeel inclusief dek. De fundatie van de tunnelmoten bestaat uit trekankers en stalen buispalen.

Voor meer informatie over A1  Bedrijvenpark Deventer kijk ook op: http://a1bedrijvenparkdeventer.nl of volg via Twitter @A1bedrijvenpark

Planning

Planning
In augustus 2013 is gestart met de grondwerkzaamheden. In het weekend van 5 en 6 oktober heeft de eerste buitendienststelling plaats gevonden. De werkzaamheden voor dit weekend bestonden onder andere uit het plaatsen van circa 50 meter strekkende damwand en 41 stalen buispalen. Dit eerste weekend is een aanloop op de tweede buitendienststelling in april 2014. Dan wordt de nieuwe onderdoorgang ingereden. In december 2014 wordt het project opgeleverd.

Impressie onderdoorgang

SlxGvHHW7gM