Gietasfalt

Aanbrengen van gietasfalt gaat snel, hierdoor wordt een eventuele stremming van verkeer tot een minimum beperkt.

Gietasfalt_carrousel (1)_IMG_0514
Gietasfalt_carrousel (2)_IMG_0520
Gietasfalt_carrousel (3)_IMG_0536
Gietasfalt carousel (6)
 

Slechte plekken in een asfaltdeklaag kunnen door belasting van verkeer leiden tot gaten en/of verzakkingen in het wegdek. Dit heeft direct een negatieve invloed op de verkeersveiligheid en de restlevensduur van de constructie en vraagt daarom om een snelle oplossing. Het repareren van deze slechte plekken wordt uitgevoerd met gietasfalt. Zo wordt deze problematiek op een eenvoudige en doeltreffende manier opgelost.

Gietasfalt is een mengsel van zand, fijne steenslag, vulstof en bitumen en het is vloeistof- en waterdicht. Het wordt verwerkt bij relatief hoge temperaturen (220 tot 240) en van verdichting is geen sprake. Reparaties met gietasfalt worden zeer snel afgehandeld, waardoor slechts een korte stremming van het verkeer plaatsvindt. Gietasfalt biedt de oplossing om de levensduur van een wegdek op een snelle en stabiele manier te verlengen en het houdt stand bij zeer zware belastingen.

Het resultaat is een veilig wegdek dat direct na reparatie weer in gebruik kan worden genomen. Voor deze asfaltreparaties beschikt Reef Infra over een eigen asfaltreparatieploeg- en materieel.

Reparatie van o.a.

  • gaten in asfalt
  • randschade in asfalt
  • kantopsluiting brugdekken en tunnels
  • scheurvorming
  • rafeling in asfalt