Stage en afstuderen

Elk jaar bieden wij WO-, HBO- en MBO-studenten de kans om tijdens hun stage of afstuderen kennis te maken met de unieke bedrijfscultuur van Reef Infra.

We hebben stage- en afstudeeropdrachten in alle onderdelen van ons bedrijf. Aan jou de keus. We dagen je uit tot het uiterste, zodat je niet alleen veel opsteekt, maar ook ontdekt wat jouw mogelijkheden zijn. Dankzij onze persoonlijke begeleiding kijk je na afloop terug op een bijzondere en leerzame periode. Dat dit werkt, blijkt onder andere uit het aantal medewerkers dat ooit als stagiair bij Reef Infra is begonnen.

Stage- en afstudeeropdrachten vind je in alle onderdelen van onze organisatie. Uiteraard hebben wij voortdurend projectgebonden stage- en afstudeeropdrachten, zowel in de uitvoering als de voorbereiding. Ook in andere vakgebieden, zoals verkeersmanagement, ontwerp, tendermanagement, Human Resources en PR zoeken wij regelmatig naar enthousiaste stagiairs of afstudeerders. Heb je interesse in een stage- of afstudeeropdracht bij Reef Infra en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Reageer dan direct en neem contact op met de afdeling HRM.

e-mail: hrm@reef-infra.com
telefoon: 0541 58 41 11

Refstagedag