Stage project N34

Voor het project N34 in Hardenberg zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiair(e), MBO Weg- en Waterbouw of HBO Civiele Techniek.

Voor het project N34 in Hardenberg zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiair(e), MBO Weg- en Waterbouw of HBO Civiele Techniek, die geïnteresseerd is in het werken in de uitvoering en affiniteit heeft met betonbouw. Het gaat om de periode september 2018 tot januari 2019. Het werkgebied voor de stagiair(e) is Hardenberg. 

Het project

Het project N34 wordt gerealiseerd door combinatie FLOOW (Reef Infra, Schagen Infra en Salverda Bouw). Doelstelling van het project is om de doorstroming op de N34 tussen Witte Paal en de grens met Drenthe te verbeteren én veiliger te maken. Op dit moment is de N34 nog niet ingericht als een regionale stroomweg. Er zijn nog veel gelijkvloerse kruisingen met verkeerslichten en uitritten van woningen aanwezig. De gelijkvloerse overgangen verdwijnen en het verkeer kan dan veilig met 100 km per uur over de weg rijden. Lees meer.

Werkzaamheden

Als stagiair(e) loop je mee met het projectteam van het project N34. Je krijgt de kans om de vele facetten van het project uitvoeringstechnisch voor te bereiden en uit te voeren zowel op het gebied van wegen- als betonbouw. Tijdens de stageperiode worden op veel plekken tegelijk werkzaamheden uitgevoerd. Hierbij kan gedacht worden aan de bouw van nieuwe onderdoorgangen en een viaduct.

Wij zijn op zoek naar een enthousiast, leergierig persoon die zichzelf graag wil ontwikkelen, zelfstandig kan werken en een proactieve werkhouding heeft. Wij bieden je de mogelijkheid om je op verschillende competenties te ontwikkelen, namelijk projectmatig werken, tijdsmanagement, plannen, leidinggeven en samenwerken.

Interesse

Ben je na het lezen van deze vacature geïnteresseerd geraakt of heb je nog vragen dan kun je voor meer informatie contact opnemen met de heer Gerben Vossebelt, Projectleider, tel. 0541 - 584 111.

Wil je reageren, dan ontvangen wij graag je sollicitatie uiterlijk 4 juli a.s.. Je kunt je sollicitatie richten aan Reef Infra, afdeling HRM, Postbus 355, 7570 AJ te Oldenzaal of hrm@reef-infra.com.

20180316_150312_verkleind