Stage Project in Ritsumasyl - Reef Infra

Stage Project in Ritsumasyl

Voor het project Ritsumasyl in Provincie Friesland zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiair(e), MBO Weg- en Waterbouw of HBO Civiele Techniek, die geïnteresseerd is in het werken in de uitvoering en affiniteit heeft met betonbouw. Het gaat om de periode september 2018 tot juli 2019. Het werkgebied voor de stagiair(e) is op het project in Ritsumasyl (nabij Leeuwarden) en indien benodigd op het kantoor van Reef Infra in Groningen.

Het project

Dit project omvat de bouw van een Bio-based brug over het van Harinxmakanaal. Deze nieuwe fietsbrug vervangt de huidige brug. Een bio-based composiet brug met deze omvang is de eerste in het openbare wegennet ter wereld, in die zin een uniek project!

Werkzaamheden

Als stagiair(e) loop je mee met het projectteam van het project Biobased brug. Je krijgt de kans om de vele facetten van het project uitvoeringstechnisch voor te bereiden en uit te voeren zowel op het gebied van wegen- als betonbouw. Tijdens de stageperiode worden veel werkzaamheden uitgevoerd. Hierbij kan gedacht worden aan:

 • Bouw nieuwe viaduct:
  - Aanbrengen paalfundaties
  - Aanbrengen damwanden
  - Aanbrengen betonfundatie en kolommen
  - Aanbrengen remmingwerk
  - Partners en onderaannemers voor het aanbrengen van installaties
  - Partners en onderaannemers voor het aanbrengen van het Bio-based composiet dek
 • Oeverbescherming aanbrengen aansluitend aan de brug
 • Aanbrengen asfaltconstructie en dijklichaam van EPS t.p.v de aansluitende wegen

Wij zijn op zoek naar een enthousiast, leergierig persoon die zichzelf graag wil ontwikkelen, zelfstandig kan werken en een proactieve werkhouding heeft. Wij bieden je de mogelijkheid om je op verschillende competenties te ontwikkelen, namelijk projectmatig werken, tijdsmanagement, plannen, leidinggeven en samenwerken.

Interesse

Ben je na het lezen van deze vacature geïnteresseerd geraakt of heb je nog vragen dan kun je voor meer informatie contact opnemen met de heer Bertjan Hagenauw, Projectcoördinator, tel. 0541 - 584 111. Wil je reageren, dan ontvangen wij graag je sollicitatie uiterlijk 30 juli a.s.. Je kunt je sollicitatie richten aan Reef Infra, afdeling HRM, Postbus 355, 7570 AJ te Oldenzaal of hrm@reef-infra.com.