Startersprogramma FIT

Ben je bijna afgestudeerd aan het HBO of de universiteit en lijkt het werken bij een ambitieuze infrabouwer je wat? We zoeken regelmatig starters met een HBO- of WO-achtergrond die het vak willen leren en zichzelf willen ontwikkelen.

Learning on the job

Als deelnemer werk je de eerste 30 maanden aan je persoonlijke ontwikkeling en je vakmanschap. Na een korte introductie start je in een reguliere functie binnen Strukton. Een functie die past bij je affiniteit en opgedane kennis. Je draait vanaf dag één mee in uitdagende projecten. Jouw ontwikkeling en het vak leren van ervaren collega’s vormen de basis van het programma.  

Opleiding & Ontwikkeling

Bij het FIT programma is alles gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit! Naast learning-on-the-job, word je voortdurend uitgedaagd jezelf persoonlijk te ontwikkelen. Wie ben je en wat is jouw kracht? We starten met de Talent Motivatie Analyse voor meer inzicht in jouw talenten en drijfveren. We zetten gericht trainingen in zoals ‘Persoonlijk Leiderschap’  en ‘Projectmatig Samenwerken’ om jou op te leiden tot de medewerker van de toekomst. 

Competenties FIT programma

We zetten onder andere gericht trainingen in om jou op te leiden tot de medewerker van de toekomst. De kernwaarden van Strukton, de 3’is; initiërend, innoverend, inlevend en de competenties samenwerken, resultaatgericht werken, communicatieve vaardigheden en zelfontwikkeling staan hierbij centraal. Om in de huidige markt mee te komen is het namelijk belangrijk dat medewerkers hun eigen kennis up-to-date houden en vaardigheden en competenties blijven ontwikkelen. Op een goede manier bezig zijn met zelfontwikkeling is cruciaal. We werken in één grote projectorganisatie en daarin is het van belang dat er een goede samenwerking met collega’s en opdrachtgevers plaatsvindt om zo resultaatgericht mogelijk te werk te gaan. Onze levens bestaan tegenwoordig steeds meer uit grote complexe netwerken die je alleen kan bewaken als je helder en transparant bent en weet wat je van al deze verschillende partijen kunt verwachten (en vice-versa). Goede communicatieve vaardigheden zijn voor alle medewerkers essentieel voor het behalen van succes.  

Jouw begeleiding

We maken tijd voor jouw ontwikkeling en hier zijn meerdere medewerkers bij betrokken. Je ontwikkeling doen we samen, maar je creëert je eigen kansen en bent zelf verantwoordelijk voor het leerproces. Het traject doorloop je in overleg met je leidinggevende en HR. De mentor en Opleidingen zijn er om je nog verder te ondersteunen. 

Na het FIT programma..

We hebben als doel om voor de juiste man / vrouw op de juiste plek te gaan. Na het FIT-programma zijn er meerdere uitstroomprofielen. Jouw uitstroomprofiel wordt bepaald aan de hand van eerdere beoordelingen.

Kortom, een veelzijdig programma, waarbij je volop bezig bent met eigen ontwikkeling, kennismaken met de Strukton-organisatie en voldoende kansen krijgt in verschillende projecten.

Ben je geïnteresseerd in dit startersprogramma en wil jij je ambities verzilveren bij Reef Infra en Strukton? Meld je dan nu aan.

Klik hier